Image Image Image Image Image

DE PASSIEFHUISBOUWER

De passiefhuisbouwer

Passief bouwen heeft de toekomst!

Samen kijken we naar de toekomst! In 2020 verplicht de overheid dat alle huizen die nieuw gebouwd worden Energie Neutraal zijn of Passief. Daarom hebben wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de PassiefhuisBouwer. Op de website van de Passiefhuisbouwer kunt u verschillende ontwerpen vinden die aan alle eisen van het passiefbouwen voldoen. U kunt op de afbeelding klikken om naar de website te gaan.

Extreem lage energiebehoefte »
Onze huizen voldoen aan de hoge eisen van het Passiefhuisconcept. De energiebehoefte voor verwarming is 3 tot ruim 5 maal lager dan bij de huidige nieuwbouwwoning! Het Passiefhuis- concept wordt na 2020 de norm voor het bouwen van energieneutrale woningen.

Fraaie ontwerpen »
U kunt kiezen uit talloze fraaie, aanpasbare Multi- stijl ontwerpen met een korte bouw en voorbereidingstijd. Uiteraard is een geheel individueel ontwerp door een van onze architecten ook mogelijk. Bij De Passiefhuisbouwer staan uw wensen voorop.

Garanties en zekerheden »
Uw woning wordt geleverd met Woningborg-garantie en opleveringskeuring door de Vereniging Eigen Huis. Ontwerp en bouw gebeuren door een samenwerkingsverband van over heel Nederland verspreide architecten-bureaus en bouwbedrijven.

Uiteraard kunt u kiezen voor een vrij ontwerp wat helemaal op maat ontworpen is. Van hyper modern tot landelijk, elke stijl is mogelijk.