Image Image Image Image Image

BLAUHUIS

Blauhuis

Thuis is een huis dat past bij je leven.

Blauhuis bouwt voor mensen die ervan dromen op een eigen stuk grond een eigen huis te laten bouwen. Volgens een persoonlijk, uniek ontwerp en van eerlijke materialen. Door een geoptimaliseerd, efficiënt bouwproces is een Blauhuis sneller financieel haalbaar dan je zou denken.

Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Elke klant is uniek, dus elk huis ook
We willen weten hoe je leeft, hoe je beweegt, wat je belangrijk vindt. Nu en in de toekomst. Kortom: we willen je leren kennen. Want alleen dan kunnen we jouw unieke droomhuis tot in detail bouwen. Blauhuis adviseert en begeleidt je tijdens het gehele bouwtraject, van de eerste schets tot je uiteindelijke stap over de drempel.

Van inspiratie tot ontwerp.

Met onze manier van bouwen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Om je te inspireren kun je het ontwerp baseren op één van onze bouwstijlen en bijbehorende modellen. Daarbij kunnen we je koppelen aan de architect uit ons team die het best bij je past. Jullie gaan samen om tafel om je wensen en ideeën te vertalen naar een uniek, persoonlijk ontwerp. Van tevoren kun je eens komen kijken bij onze modelwoning in Drachten.

Transparant en eerlijk.

Wij nemen het volledige risico voor het bouwen. Voor meerwerk is altijd jouw handtekening nodig. Je weet dus zeker dat je niet nog allerlei extra kosten moet betalen: prijs is prijs. We zijn eerlijk over waar we goed in zijn, en waarin minder. Waar nodig besteden we het werk uit aan deskundige partners waar wij al jarenlang goede ervaringen mee hebben.

Blauhuis is een dochter van bouwbedrijf U. Veenstra. Samen werken we met circa 30 mensen, die meer dan 30 jaar ervaring samenbrengen met de nieuwste bouwtechnieken. We zijn gespecialiseerd in houtskeletwoningbouw, vaak voor particuliere opdrachtgevers. Wij bouwen jaarlijks zo’n 40 woningen in heel Nederland: van vrijstaande villa’s tot twee-onder-een-kap en rijwoningen.