Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Meer informatie
Lees meer
Staalframe woningen Staalframe woningen Staalframe woningen Staalframe woningen Staalframe woningen

Staalframe woningen

Aan de rand van Oud-Alblas, worden deze PRACHTIGE VRIJSTAANDE VILLA’S GEREALISEERD! Het project “De weilanden” doet haar naam eer aan vanwege de fraaie ligging aan de rand van de weilanden. Deze twee fraaie ontworpen woningen worden langs de Beemdweg gebouwd. Woning A Beemdweg West 1 zal worden gebouwd op een kavel van circa 447 m2, en woning B Beemdweg West 3 op een kavel van circa 449 m2. Kortom, twee woningen met een prachtig uitzicht, voorzien van alle gemakken en comfort. De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar!

Indeling

Begane grond: Hal met toegang tot meterkast, toilet en woonkamer. Via de hal toegang tot de verdieping middels een vaste trap. Tevens toegang tot de royale woonkamer, praktisch te verdelen in verschillende ruimten. Aan de voorzijde van de woning bevind zich de keuken met eethoek, aan de achterzijde de ruime zithoek met prachtig uitzicht en toegang tot overdekt terras. Via de voor- en achterzijde van de woning heeft u toegang tot de aanpandige garage.

De keukenruimte zal zonder keukenopstelling worden geleverd. Er wordt een technische installie aangebracht waarin aansluitpunten en loze leidingen worden aangebracht. Indien u een keuken uitzoekt, kan de bouwer de technische installatie en eventueel bouwkundige onderdelen, volgens de opgave van de keukenleverancier aanpassen.Eventueel meer- en minder werk wordt hierbij verrekend. De keuken kan pas na de oplevering van de woning worden gemonteerd.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, badkamer, wasruime en aparte berging.

Slaapkamer I en en II bevinden zich aan de voorzijde van de woning, slaapkamer III en IIII aan de achterzijde van de woning.

De vloeren van het toilet, badkamer en wasruimte worden betegeld. De wanden van de wasruimte worden betegeld tot een hoogte van 1,50 mtr. De wanden van het toilet en de badkamer worden betegeld tot het plafond.

Voor de aankoop van het sanitair is een stelpost opgenomen. Hieronder vallen alle sanitair onderdelen in het toilet en de badkamer.Uiteraard zijn diverse uitvoeringen en materialen leverbaar, voor de montage is uitgegaan van de onderdelen (in standaard uitvoering) welke indicatief in de tekening zijn opgenomen, middels een bezoek aan de showroom kan naar eigen smaak een keuze gemaakt worden waarna eventuele afwijkende montage kosten + stelpost verrekening inzichtelijk gemaakt zullen worden.

In overleg met de bouwer kunnen op vele van de bovengenoemde onderdelen nadere aanvullende keuzes gemaakt worden. Hiermee wordt het mogelijk de woning volledig te bouwen naar uw eigen ideaal en afwerkingsniveau.

Tweede verdieping

Bergzolder: Bergzolder met een nokhoogte van 1,20 mtr.

Tuin

Rondom gelegen tuin.

Bijzonderheden

– De technische omschrijving is op aanvraag beschikbaar.

– Bouwrente van toepassing.

– Oplevering nader te bepalen.

Kopers opties:

Schuifpui Westgevel (i.p.v.) vast glas.

Onderheid terras (+/- 40 m2).

Master bedroom.

Kelder.

Ontwerp 2014

Uitvoering onbekend

Architect Sander Bongers

Locatie Oud-Alblas Beemdweg