Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Meer informatie
Lees meer
Prijsvraag CPO Wielwijk Prijsvraag CPO Wielwijk Prijsvraag CPO Wielwijk Prijsvraag CPO Wielwijk Prijsvraag CPO Wielwijk

Prijsvraag CPO Wielwijk

Voor woningen in Dordrecht (wielwijk) zijn wij uitgenodigd om aan hun prijsvraag mee te doen.

CPO uniek in Dordt. Het CPO project op de Van Kinsbergen locatie past precies in dit plaatje. Een uniek initiatief waarbij het voor iedereen in Dordrecht of daarbuiten, mogelijk is om samen in een groep een eigen huis te ontwikkelen. Keuzevrijheid voor die mensen die altijd al in een groep hun eigen woning en woonomgeving wilden ontwikkelen. Woonbron Dordrecht en Woonbron Ontwikkelbedrijf bieden deze ‘keuzevrijheid voor iedereen’ met dit CPO project.
In Wielwijk is er veel ruimte voor verschillende woonsferen. Variƫrend van rustige, gezinsvriendelijke buurtjes met veel oog voor groen tot het meer stedelijke hart van de wijk met het karakteristieke Admiraalsplein met tal van winkels en de opvallende woongebouwen De Zilvervloot en De Compagnie. Ieder buurt in Wielwijk heeft zijn eigen specifieke karakter en dat maakt Wielwijk tot een veelzijdige en complete wijk waar iedereen zich thuis voelt.
Aan het Admiraalsplein. De Van Kinsbergenstraat grenst aan het bekende Admiraalsplein met tal van winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Daarnaast de karakteristieke woongebouwen De Zilvervloot en De Compagnie. Achter De Compagnie komt in de toekomst een scholengebouw.