Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Meer informatie
Lees meer
Polderzicht Poortugaal Polderzicht Poortugaal Polderzicht Poortugaal Polderzicht Poortugaal Polderzicht Poortugaal Polderzicht Poortugaal

Polderzicht Poortugaal

Een eigen woning bouwen is échte vrijheid ervaren. Maar het is ook een flinke uitdaging. Het aankopen van een kavel, het ontwerp maken, vergunningen aanvragen en het huis bouwen. Allemaal stappen die aandacht en tijd vragen. Maar met een goed stappenplan, de juiste hulp waar nodig en het vooruitzicht op een woning die geheel naar uw eigen wensen is gemaakt, lukt het zeker! Onderstaand stappenplan laat in hoofdlijnen zien wat er van u wordt gevraagd bij het bouwen van uw eigen huis. Behoefte aan meer informatie en uitleg over deze stappen? Dan zenden wij u dat graag toe.

Wonen in de polder
Wonen in de Polder Albrandswaard betekent wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek. Het agrarische karakter van deze polder is altijd goed bewaard gebleven en zal ook in de toekomst niet veranderen. De polder wordt ook wel eens de voortuin van Poortugaal genoemd en doet zijn naam eer aan. Of het nu de weidse uitzichten, de dijken of de watergangen zijn, de kwaliteit van het landschap is overal terug te vinden. Hier in de polder vindt u nog vers fruit dat groeit langs de weg. Hier kunt u nog genieten van de bloesem in het voorjaar en kan dier en natuur zijn eigen weg gaan. En tóch bent u altijd vlakbij de stad!

Meer informatie: https://www.polderzichtkavels.nl/