Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Meer informatie
Lees meer
Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef Parkzicht Kienehoef

Parkzicht Kienehoef

Over ParkzichtKienehoef (bron http://www.parkzichtkienehoef.nl/)

“Wij, als Rooise ondernemers, zijn vol enthousiasme gestart met het uitwerken van een horecaconcept voor park De Kienehoef.

Waarom zijn we zo enthousiast?

Wij zijn als echte Rooienaren opgegroeid in een tijd waarin park De Kienehoef meer was dan een park met kinderboerderij en speeltuin. De term die waarschijnlijk het beste past is ‘BRUISEND’. Horeca, midgetgolfbaan, roeiboten, speeltuin en niet te vergeten het openluchtzwembad dat ook veel buitendorpse mensen trok. Onze ouders en vele anderen van deze en de vorige generatie spreken met ditzelfde enthousiasme over hoe het vroeger was. De nostalgie is groot en wordt gemist.

Wij hebben deze gelegenheid aangegrepen om een concept neer te leggen dat in basis de kracht heeft, om deRooise mensen en ondernemers, de buitendorpse mensen en nieuwe doelgroepen bij elkaar te brengen. Hierdoor krijgt park De Kienehoef weer zijn bruisende karakter terug. Een mooie extra ontwikkeling is dat Sint-Oedenrode door dit concept ook binnen het netwerk van ‘Het Groene Woud’ op de kaart gezet wordt en dat park De Kienehoef op een prachtige manier een poortfunctie hierin kan vervullen.

ParkzichtKienehoef
Wij realiseren ons dat er veel moet gebeuren voordat het park in zijn geheel weer bruisend en levend wordt. Wij hebben het idee dat we met deze multifunctionele horecafaciliteit een goede basis leggen voor een bruisende ontwikkelingen in en rond het park.

Samen sterk
Een oud gezegde luidt ‘Samen sta je sterker’. Dat is ook wat wij merken in onze samenwerking als ondernemers. Juist de diversiteit van karakters en de collectieve gedrevenheid om van dit plan iets moois te maken kenmerkt onze unieke samenwerking als kernteam.

Zijn we dagdromers? Nee, al kan de gezonde dosis idealisme die we aan de dag leggen misschien op sommigen zo overkomen. Om ons scherp te houden maar ook om duidelijk te maken dat het ons menens is, hebben wij als initiatiefnemers diverse partijen als architecten, financieel specialisten, vastgoed- en horecakenners e.d. aan ons team toegevoegd, waardoor ons plan kwalitatief sterk is en steeds sterker en completer zal worden.

Het kan!
Dit alles heeft ons gesterkt in de gedachte dat het kan. We kunnen de basis leggen van een bruisend park. We kunnen Sint-Oedenrode weer op de kaart zetten. Telkens als er één stap gezet kan worden, gaan wij voor twee stappen.

Wat voorop mag staan is dat hoge kwaliteit en laagdrempeligheid voor ons hoog in het vaandel staan. Iedereen is welkom en zal zich straks welkom voelen.

Sint-Oedenrode, wij zijn er klaar voor. Jullie ook?”

Eric Kant en Bongers Architecten hebben de handen ineen geslagen om dit project uit te voeren.