Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Meer informatie
Lees meer
Moderne woning bouwen? Moderne woning bouwen? Moderne woning bouwen? Moderne woning bouwen?

Moderne woning bouwen?

Moderne woning bouwen?

Het woningontwerp is opgebouwd uit een aantal blokken en schijven die op elkaar gestapeld en tegen elkaar geschoven zijn, hierdoor ontstaan ruimtes die elk een eigen kwaliteit hebben.
Op de begane grond bevinden zich de leefruimtes die in een open verbinding met elkaar staan. De centrale keuken scheidt de eethoek van de zithoek. Het vele glas brengt de leefruimtes in direct contact met de buitenomgeving. Aan de straatzijde is de berging geintegreerd. In het dubbelhoge volume aan de zijkant van de woning bevindt zich de trap en de vide. Op de verdieping is plaats voor 3 slaapkamers, een riante badkamer en een wasruimte.
Doordat de verdieping aan de voorzijde en aan de achterzijde oversteekt, ontstaat hier respectievelijk een overdekte entree en een overdekt terras.

ENERGIEZUINIG
De woning wordt uitgevoerd met een goed geisoleerde buitenschil (Rc = 6,0 m2 K/W). Door de woning op de zon te orienteren, wordt er gebruik gemaakt van de warmte die de zon levert. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst, zodat de woning deels in eigen energiebehoefte voorziet. De woning is voorzien van energiezuinige verwarmings-installatie.

DE BOUWKOSTEN
De bouwkosten zijn gebaseerd op een prefab houtskelet bouwsysteem. Andere bouwsystemen zijn echter ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.