Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Selecteer een pagina:
Meer informatie
Lees meer
Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning Eigentijdse woning

Eigentijdse woning

Een eigentijds ontwerp gebouwd met een staalframe. De woning staat langs de rivier de Graastroom in de prachtige landelijke omgeving van de Alblasserwaard. Wilt u ook een woning bouwen met staalframe? Wij hebben de kennis en kunde in huis om u hierbij te begeleiden.

Wat zijn nu de voordelen en feiten:

– Technologie bestaat al sinds 1995
– Licht gewicht betekent 1/5 van hout
– Stevig, Duurzaam, Stabiel
– Weerbestendig- gegalvaniseerd
– Beste verhouding stevigheid / gewicht
– 100% bestand tegen knaagdieren, insecten en rot
– Goedkoop

Waarom staal:

– Staal is een natuurlijk materiaal
– Kosteneffectief
– Duurzaam: een stalen bouwdeel gaat lang mee. ESF gebruikt alleen gecertificeerd gegalvaniseerd staal. De bescherming wordt aangebracht in de fabriek onder beheersbare omstandigheden. Staal ín gebouwen heeft doorgaans geen conserving nodig.
– 100 % recycleerbaar zonder kwaliteitsverlies: een stalen gebouw gaat lang mee. Maar als de gebruiksperiode voorbij is, gaat de constructie net zo gemakkelijk weer uit als in elkaar. Na demontage zijn de oorspronkelijke onderdelen na enige bewerking weer geschikt voor hergebruik als bouwdeel bij een nieuw bouwproject. Op dit moment wordt bijvoorbeeld al 50% van al het balkstaal als bouwdeel hergebruikt. Het resterende aandeel wordt gebruikt als schroot bij de productie van nieuw staal.
– Energiebesparing
– Weinig onderhoud
– Droge bouwmethode

De gemakkelijke demontage maakt staal (uiteraard) bij uitstek geschikt voor tijdelijke gebouwen. Een of meerdere nieuwe verdiepingen met een lichte staalconstructie beperken de extra belasting van de bestaande constructie en fundering en sparen kostbare versterkingen uit.