Image Image Image Image Image

25

jun

Plan de Verwondering

Wilt u uw droomhuis bouwen in gemeente Nieuwkoop? Kijk dan eens op de website www.plandeverwondering.nl Hier kunt verschillende kavels vinden waar het mogelijk is om een vrijstaand huis te bouwen.

In Nieuwveen wordt een bijzonder woningbouwproject ontwikkeld. We bouwen compacte en ruim opgezette woonbuurten in laagbouw met uiteenlopende woningtypen en bouwmogelijkheden. Wonen in een park of naast de uitgestrekte golfbaan, aan het water of juist midden in een wijk, een grote of juist een kleine woning en ruime kavels in het groen.
Van boven naar beneden: het Noordereiland, het Parkeiland en het Zuidereiland.Het Parkeiland wordt als eerste ontwikkeld. Hier kunt u een kavel kopen of kunt u deelnemen aan het zelf bouwen van een woning volgens het principe van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Op termijn wordt in het plan ook projectmatige woningbouw gerealiseerd. Wij houden u op de hoogte van deze plannen via deze website.
Het Noordereiland wordt verdeeld in mooie en ruime kavels. Hier krijgt u alle vrijheid om een woning naar eigen smaak te ontwikkelen. De start van de verkoop van deze kavels komt in beeld als de bouwactiviteiten op het Parkeiland zijn afgerond.
Of u nu een luxe droomhuis, een eengezinswoning of collectief wilt bouwen: er is veel keuze voor uiteenlopende doelgroepen in diverse prijsklassen. In het woonprogramma met in totaal ca. 166 woningen zijn op dit moment vrije kavels en zelfbouwprojecten opgenomen. De percelen voor de vrije kavels liggen nog niet helemaal vast. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk dat u hét perfecte plekje kunt uitzoeken voor uw droomhuis!
Wonen aan het park en aan het water
De wooneilanden worden omzoomd met brede vaarten. Deze watergangen krijgen een beplanting van een gevarieerde rietkraag met een waterzuiverende werking.