Image Image Image Image Image

08

mei

Vrije kavels Visserstuin Dordrecht

Bepaal uw eigen prijs …
… Bieden op vrije kavels in Dordrecht!

Aan de rand van de nieuwe wijk Visserstuin in Dordrecht (Dubbeldam) liggen zes vrije kavels, waarvan er inmiddels twee zijn verkocht. De overige vier worden de komende

maand verkocht aan de hoogste bieder. De kavels variëren in grootte tussen de 474 en 640 vierkante meter en staan nu nog te koop voor prijzen tussen de 275.000 en 389.500 euro. Vanaf 13 april tot 31 mei kan iedereen een bod uitbrengen bij de notaris, waarna in de eerste week van juni de ‘gelukkige winnaars’ bekend worden gemaakt.

Bepaal dus geheel uw eigen prijs voor een van deze mooie kavels en realiseer uw eigen droomwoning. Het bestemmingsplan biedt kopers alle ruimte om naar eigen wens hun huis te bouwen. Van bungalow tot villa, er is van alles mogelijk. En als dat gewenst is, kunnen wij u daarin ook de nodige ondersteuning bieden.

Meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden van de kavels en de biedingsprocedure is te verkrijgen op de speciale informatiemiddag tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag op 13 april van 13.00 tot 15.00 uur. Op één van de kavels (t.h.v. Visserstuin 200 – Dordrecht) is dan een speciale tent aanwezig waar u een informatiepakket kunt halen en vragen kunt stellen aan de makelaar (OZP Makelaars – tel. 078-6351753) en andere adviseurs die die middag aanwezig zullen zijn.

Graag tot ziens op Zaterdag 13 april van 13.00 tot 15.00 uur aan de Visserstuin te Dordrecht
Project: Visserstuin

Vrije bouwkavels te koop te Dubbeldam (Dordrecht)

De 6 vrije bouwkavels vormen een van de laatste invullingen van de nieuwbouwwijk “Klein-Dubbeldam”. De locatie ligt op korte afstand van zowel de Biesbosch, als het historisch centrum van Dordrecht. De stijlvolle nieuwbouwwijk ligt aan de oostrand van Dordrecht, tussen de wijken Stadspolders en Dubbeldam.