Image Image Image Image Image

11

mei

Vrije kavels Heerenweide

Uw eigen huis neerzetten? Wonen zoals ú dat wilt? Het hoeft echt geen droom te blijven. In Heerenweide krijgt u de kans om uw eigen villa te bouwen. De kavels zijn heerlijk ruim en omgeven door groen en de kans is groot dat u uitkijkt op een van de circa 15 meter brede watergangen.

Vrijheid
Een vrijstaande villa, voor veel mensen is het de ultieme woondroom. In Heerenweide voegt u daar nog een extra dimensie aan toe, doordat u altijd zicht hebt op water. De meeste kavels grenzen zelfs aan het water, een unieke vorm van luxe.

Zelf bouwen
U bepaalt zelf met welke architect en aannemer u wilt werken. Binnen een paar architectonische randvoorwaarden, die de kwalitatieve uitstraling van Heerenweide waarborgen, hebt u veel vrijheid om daar uw eigen invulling aan te geven. De gemeente Opmeer en de makelaars Klaver en Hoekstra & Van Eck hebben een kavelboekje voor u, waarin alles duidelijk op een rij staat. U kunt natuurlijk ook online uw licht opsteken, via www.opmeer.nl voor meer informatie over de bestemmingsplan regels.