Image Image Image Image Image

09

mrt

Park Noord Utrecht

Uw eigen huis realiseren, naar eigen ontwerp, aan de rand van het park? Het kan op een vrije kavel in ParkNoord in Leidsche Rijn. Aan het Máximapark liggen kavels waarop u een eigen woning kunt bouwen. Een aantal kavels staan nog te koop, een groot deel is al verkocht en wordt bebouwd en bewoond. U kunt zich nog inschrijven voor de openstaande kavels.

De locatie ParkNoord grenst direct aan het Máximapark en de voormalige Ridderhofstad Den Engh. Eeuwenoude watergangen en monumentale gebouwen vertellen hier het verhaal van een rijk verleden. De kavels variëren in grootte van 557 m² tot 1571 m² en in prijs van € 330.500 tot € 713.000.

Interesse?

Heeft u interesse in een kavel in ParkNoord? Dan kunt u zich voor de kavel van uw voorkeur inschrijven. Soms is er sprake van een reservelijst. Als u bovenaan de reservelijst staat nemen wij contact met u op voor een oriëntatiegesprek.

ParkNoord

Om de parkachtige omgeving van ParkNoord te benadrukken, is er op deze locatie gekozen voor sterk verspringende rooilijnen. Zo hebben de kavels die direct aan het park grenzen grote voortuinen met ruimte voor flinke bomen. Bij andere kavels is juist de achtertuin extra diep. ParkNoord is een waterrijk gebied. In het zuiden grenst het aan de historische watergang Enghwetering. Het westelijk deel is zodanig verkaveld dat al deze kavels rond een waterpartij komen te liggen. In alle gevallen bieden de kavels de kans om een prachtig droomhuis met droomtuin te realiseren.