Image Image Image Image Image

01

apr

Oudendijk, Dordrecht

Over Dubbeldam
Dubbeldam was ooit een zelfstandige gemeente. In 1970 verloor het zijn zelfstandigheid. Het is nu een van de mooiste wijken van Dordrecht. Dubbeldam bestaat uit een oude dorpskern, een paar voormalige landwegen en veel nieuwbouw. Aan het Damplein is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen; ook vindt op het plein de weekmarkt plaats. Er zijn basisscholen voor zowel openbaar als bijzonder onderwijs. De wijk grenst aan het natuurgebied de Hollandse Biesbosch.

Over de zelfbouwlocatie
Aan de Oudendijk in de nabijheid van tuincentrum Pap komen circa 11 kavels voor zelfbouw beschikbaar. Indicatie van de prijs: € 400 tot € 500 per m2 excl. btw. De afmeting van de kavels varieert. De kleinste kavel is 1000m2. De bestemmingsplanprocedure om de zelfbouw mogelijk te maken, is gestart. De ontsluiting van de locatie loopt via de Dubbelsteynlaan Oost.
Pap ontwikkelt op de aangrenzende locatie 8 zelfbouw seniorenwoningen (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), 2 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.