Image Image Image Image Image

21

okt

Leonidas kavels

Tussen de Kralingse Zoom en de Abraham van Rijckevorselweg ligt, verscholen in het groen, de Leonidaslocatie.

De Leonidas locatie

Wonen in het groen, in een duurzaam thema in uw eigen droomhuis. Dat kan binnenkort op het voormalig hockeyterrein Leonidas op De Esch/Kralingen in Rotterdam.

Start inschrijving

De Leonidaskavels worden in twee fasen uitgegeven. Fase 1 bestaat uit ongeveer 27 kavels, waarvan de grondprijs 486 euro per m² inclusief 21% btw bedraagt. Voor de snelle beslissers die eind 2014 starten met bouwen geldt een pionierspremie: 466 euro per m² inclusief btw.

Leonidas

Leonidas is een gebied waar de gemeente graag het groene karakter wil behouden en duurzaam wonen wil stimuleren. Het concept Tuinhuis XL, waar het volkstuincomplex het uitgangspunt voor was, staat voor een bescheiden vrijstaande woning in het groen. De buurt wordt autoluw, auto’s worden niet op de eigen kavels maar op aangewezen stroken geparkeerd en de architectuur van de woningen past bij het concept TuinhuisXL.

Naast ‘individuele ‘tuinhuizen’ is er ook ruimte voor twee collectieve zelfbouwgroepen. Deze groepen kunnen samen bijvoorbeeld een hoofdgebouw bouwen met een gemeenschappelijke tuin.

Download de folder voor meer informatie