Image Image Image Image Image

01

jul

EKA THODEN VAN VELZENSTRAAT 5

EKA THODEN VAN VELZENSTRAAT 5

Type object Woonkavel
Perceelopp. circa 1.285 m²
Koopprijs € 404.482,00 v.o.n.
Plaats Arnhem
Contract Koop
Veldnaam De Hagen
Kavelnummer 35
Laatste update 06-06-2013 om 11:03

BIJZONDERHEDEN

Aan de rand van het Arnhemse Rijkerswoerd ligt de sfeervolle wijk Gaardenhage. Gaardenhage is bijzonder door de bestaande landschappelijke setting; het is gebouwd op de plek van voormalige fruitboomgaarden. Maar niet alleen de plek maakt Gaardenhage bijzonder: ook de invulling van deze exclusieve villawijk is met haar moderne architectuur beslist speciaal te noemen. De al gebouwde woonhuizen zijn stuk voor stuk uniek omdat kopers hun eigen architect in de arm namen om hun huis te ontwerpen. En ook al is de wijk zo goed als af, er zijn nog enkele kavels te koop en direct te bebouwen.

De wijk is verdeeld in twee woonsferen, De Hagen en Gaarden. Aan elke woonsfeer is een beeldkwaliteit gekoppeld die van toepassing is op alle woningen. Hierdoor ontstaat ondanks de verscheidenheid in bouwen toch een samenhangende eenheid.
De kavel aan de Eka Thoden van Velzenstraat 5 is gelegen in De Hagen. Deze kavel biedt u de mogelijkheid uw eigen smaakvolle villa te bouwen. De woning is opgebouwd uit twee lagen. Het onderste, lichte deel is de sokkel voor de rode dakopbouw die op de randen minstens een meter inspringt. Diverse dakvormen zijn daarbij mogelijk. De landelijke sfeer van de wijk vindt zijn weerklank in de ruime tuin die omzoomd is door de al volgroeide hagen.

De beeldkwaliteit in Gaardenhage is ontworpen door de bekende architect Jo Crepain en vastgelegd voor historie is het openbaar gebied ontworpen; fruitbomen en groene hagen verfraaien de wijk. In Gaardenhage woont u landelijk, vlak bij Stadsboerderij de Korenmaat, op loopafstand van bos, met wandel- en fietspaden onder handbereik. En toch zijn ook alle gemakken van de stad dichtbij. Scholen, winkelen, sporten, u vindt het allemaal in de directe omgeving. Bovendien bent u met de auto zó bij de belangrijkste verbindingswegen. In Gaardenhage komt de moderne mens werkelijk niets tekort!

CONTACTGEGEVENS

Gemeente Arnhem
Henriette Klarenbeek, coördinator verkoop particuliere bouwkavels
tel. 026 377 5605, op woensdagen (en bij geen gehoor) 026 377 55 22
info@vastgoedplein.nl
http://www.vastgoedplein.nl