Image Image Image Image Image

14

sep

Annas hoeve Hilversum

In Anna´s Hoeve kunt u zelf een huis (laten) bouwen. Op de kaart ziet u nu grote bouwvelden ingetekend van ongeveer 3000 m². De gemeente gaat één of meerdere van deze bouwvelden splitsen in vrije kavels. Kavels van verschillende afmetingen, klein én groot. Op deze kavels kunt u uw woondroom realiseren. U kiest zelf een architect die naar uw wensen uw huis ontwerpt en kiest zelf een aannemer die het bouwt. U heeft op Anna´s Hoeve veel vrijheid bij het bouwen van uw woning. De gemeente stelt een beperkt aantal eisen onder meer over de bouwhoogte, de erfafscheiding en het kleurgebruik. Lees hier meer over in hetmasterplan.

Prijs kavels

In het najaar start de verkoop van de vrije kavels voor particulieren. Deze kavels  zijn er in verschillende afmetingen vanaf 150 m² en zijn te koop vanaf € 550 per m², inclusief BTW.

Heeft u interesse uw eigen huis te (laten) ontwerpen en bouwen op Anna´s Hoeve? Laat het ons weten via annashoeve@hilversum.nl. U kunt zich via dit mailadres ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

 

Bongers wil graag uw architect zijn en een prachtige woning ontwerpen die helemaal bij u past. U kunt ons portfolio bekijken van gerealiseerde projecten.