Image Image Image Image Image

11

jun

Ackerswoude

KAVEL KOPEN

Op twee locaties in Ackerswoude zijn vrije kavels te koop. Beide locaties sluiten aan op de bestaande bebouwing, maar hebben wel een eigen karakter.

Kies de locatie: aan het water of bij het lint
Locatie A is gelegen achter de lintbebebouwing van de Klapwijkseweg dichtbij het levendige centrum van Pijnacker. De kavels liggen rug aan rug met de bestaande percelen gescheiden door water.

Locatie B is gelegen aan de waterplas aan de rand van de wijk. De kavels sluiten aan bij de bestaande tuinderswoningen van de Monnikenweg.

Kies de kavelgrootte: van 300 tot ca. 1.000 vierkante meter
Een klein of groot kavel? De keus is aan u. Er worden geen vastomlijnde kavels uitgegeven. De diepte heeft een vaste maat en de breedte bepaalt u zelf. Afhankelijk van de grootte van het kavel varieert de prijs van € 460,- per vierkante meter (excl. BTW) voor de grote kavels tot € 490,- per vierkante meter (excl. BTW) voor de kleinste kavels.

Om ervoor te zorgen dat de kavels uiteindelijk toch een harmonieus geheel vormen, gelden een aantal principes.

Principes locatie A:
– Kaveldiepte: circa 27 of 38 meter.
– Voortuin minimaal 4 meter diep
– Groene erfafscheiding zoals een haag
– Minimaal 2 parkeerplekken op eigen terrein
– Hoogte: maximaal 3 bouwlagen

Principes locatie B:
– Kaveldiepte: circa 29 meter.
– Voortuin minimaal 4 meter diep
– Groene erfafscheiding zoals een haag
– Minimaal 2 parkeerplekken op eigen terrein
– Hoogte: maximaal 3 bouwlagen

Kies uw woningtype: bouw alleen of samen
Gaat uw voorkeur uit naar een vrijstaande woning of bouwt u liever samen met anderen een woning? In Ackerswoude bouwt u de woning waar u behoefte aan heeft. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past?

Interesse in een woonkavel? We bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail op ackerswoude@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch op 14 015.