Image Image Image Image Image

Nieuws - BONGERS architecten BNA

11

mei

Tuinontwerp

Momenteel wordt er hard gewerkt om de bestaande woning helemaal te restylen / verbouwen. Om het helemaal af te maken is er een tuinplan gemaakt door Peter van der Velden.

21

apr

Familiebedrijf Bongers

Vandaag is de glossy ‘Familiebedrijven’ uitgekomen, uitgegeven door Kontakt Mediapartners. Een prachtig blad waarin ook een heel mooi artikel over BONGERS architecten BNA is opgenomen. Mooi om te zien dat er zoveel verschillende familiebedrijven in onze regio zijn. Via deze link is het blad te lezen: https://lnkd.in/dG4rPSj Liever een papieren exemplaar? Haal er dan een op bij ons op de zaak.

08

apr

Bongers Architecten groeit door!

Sinds maandag 6 april wordt ons team versterkt door Menno Kooistra.

Menno heeft zijn roots in Groningen liggen, maar is zijn grote liefde gevolgd naar het zuiden.

Hij zal als Technisch ontwerper aan de slag gaan zodat wij nog meer ruimte krijgen om dat te doen waar we goed in zijn: mooie projecten realiseren waaronder bedrijfspanden en woningen!!

23

mrt

Update

Naar aanleiding van alle gebeurtenissen in Nederland en op de wereld willen wij u berichten over de gang van zaken bij Bongers Architecten BNA. Het kantoor is gewoon open zoals u bent gewend van Bongers Architecten. Wel is er minder personeel aanwezig en volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Mocht u contact met ons opnemen dan kunt u vooralsnog naar het vaste nummer bellen 0184-692171. Mocht dit veranderen dan laten wij dat uiteraard weten.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze lastige tijden.

29

jan

Villa Oegsgeest

In Oegstgeest is deze moderne landelijke villa opgeleverd. De woning samen met Buitenhuis Villabouw gerealiseerd. De woning heeft een moderne uitstraling met een combinatie van een gemetselde plint van MBI en sierpleister. Op de eerste verdieping zijn er Rhombus latten toegepast in verschillende afmetingen. Door het vele glas en de mooie ligging aan de Rijnvaert is het een genot om hier te wonen. Wij wensen deze opdrachtgevers veel geluk in hun nieuwe woning.

22

jan

Bedrijfsunit

Op het bedrijventerrein ‘Nieuwland’ te Alblasserdam worden op een geweldige waterlocatie, een drietal nieuw gebouwde hoogwaardige bedrijfs-/kantoorunits te koop aangeboden. De bedrijfs-/kantoorunits bestaan uit een bedrijfsruimte begane grond, op de eerste verdieping een (betonnen) entresolvloer (ook aan te passen tot kantoorruimte) en op de tweede verdieping een kantoorruimte met geweldig uitzicht op de splitsing van de rivieren ‘De Merwede en De Noord’.

22

jan

Moderne woning

Op een eigen eilandje in Rotterdam Nesselande wordt momenteel deze prachtige moderne villa gerealiseerd. Heel gaaf om te zien hoe mooi het stucwerk combineert met de hardhouten rhombuslatten en de Flagstones. De woning wordt gebouwd door Knaap Maatwoningen

23

dec

Kerstvakantie

Van dinsdag 24 december 2019 t/m woensdag 1 januari 2020 is Bongers architecten gesloten.
Vanaf donderdag 2 januari zijn wij u weer graag van dienst!
Het team van Bongers architecten wenst u fijne feestdagen toe!

21

nov

Schuurwoning Boskoop

De schuurwoning in Boskoop wordt heel gaaf! Onze projectleider Markus van Dongen is weer op bezoek geweest om daar de bouwvergadering bij te wonen. Wij realiseren deze woning met Cammeraat bouw.