Image Image Image Image Image

Nieuws

17

sep

Woningen Brielle

Momenteel zijn er 2 huizen in uitvoering in Brielle.

05

aug

7 augustus gesloten

BONGERS architecten is op 7 augustus gesloten. Wij staan gewoon maandag weer voor u klaar. Wilt u informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken dan bent u van harte welkom.

23

jul

Oplevering Woning Rhoon

Vandaag wordt de woning op de Rhoonsewaard opgeleverd hieronder een timelapse van de bouw:

22

jul

Woning in Brielle

Momenteel in uitvoering in Brielle

23

jun

Schuurwoning Boskoop

In Boskoop hebben wij een prachtige schuurwoning gebouwd. Hieronder mooie foto’s gemaakt door: Yvonne Fotografie / Fotostudio YF Interieur ontwerp door Jacqueline Vink Interieur- en Lichtontwerp

23

jun

Moderne woning Rotterdam

Op een prachtig kavel in Rotterdam Nesselande hebben wij het ontwerp gemaakt voor deze moderne woning. Prachtig eind resultaat!

11

mei

Tuinontwerp

Momenteel wordt er hard gewerkt om de bestaande woning helemaal te restylen / verbouwen. Om het helemaal af te maken is er een tuinplan gemaakt door Peter van der Velden.

21

apr

Familiebedrijf Bongers

Vandaag is de glossy ‘Familiebedrijven’ uitgekomen, uitgegeven door Kontakt Mediapartners. Een prachtig blad waarin ook een heel mooi artikel over BONGERS architecten BNA is opgenomen. Mooi om te zien dat er zoveel verschillende familiebedrijven in onze regio zijn. Via deze link is het blad te lezen: https://lnkd.in/dG4rPSj Liever een papieren exemplaar? Haal er dan een op bij ons op de zaak.

08

apr

Bongers Architecten groeit door!

Sinds maandag 6 april wordt ons team versterkt door Menno Kooistra.

Menno heeft zijn roots in Groningen liggen, maar is zijn grote liefde gevolgd naar het zuiden.

Hij zal als Technisch ontwerper aan de slag gaan zodat wij nog meer ruimte krijgen om dat te doen waar we goed in zijn: mooie projecten realiseren waaronder bedrijfspanden en woningen!!