Image Image Image Image Image

14

okt

U zoekt een architect in Overijssel

U zoekt een architect in Overijssel

Het is onze missie om uw droom vorm te geven. Hierbij kunt u bouwen op onze expertise en ruim 25 jaar ervaring als architectenbureau. Een team van ervaren architecten en bouwkundigen staat voor u klaar. Samen met u maken wij uw droom werkelijkheid.

Multifunctioneel en energieneutraal zijn de sleutelwoorden voor de toekomst. Multi-functioneel vanwege steeds verder uiteenlopende woonwensen en beperkte ruimte. Energieneutraal (passief) om de energieafhankelijkheid en de CO2-uitstoot te verminderen. In ieder ontwerp houden wij rekening met deze twee sleutelwoorden en kijken we samen met u naar de toepasbaarheid van de nieuwste technieken.

Welke stijl past bij u?

Modern, eigentijds, landelijk of juist klassiek? Het is onze missie om uw droom vorm te geven. Goed luisteren naar uw wensen is hierbij van essentieel belang. Daarnaast zijn wet- en regelgeving, maar ook de ligging en de omgeving bepalend. Wij bekijken de mogelijkheden en ontwerpen uw eigen bouwstijl. Graag lichten we de meest voorkomende bouwstijlen even toe.