Image Image Image Image Image

09

nov

Wonen in Land van Matena

Land van Matena

Aan de oostzijde van Papendrecht, op de grens van Sliedrecht, ligt het woongebied Land van Matena. Hier verrijst de komende jaren een exclusieve woonwijk met woningen in het hogere prijssegment. Een wijk waarin rust, ruimte en natuur centraal staan. De gemeente Papendrecht heeft de grove contouren van de wijk bepaald, maar bij de verdere invulling van het gebied laten we ons graag leiden door de wensen en voorkeuren van de toekomstige bewoners. Heeft u er altijd van gedroomd om zelf uw huis te bouwen of om in een vrijstaande villa of ruime tweekapper te wonen? Dan is het woongebied van Land van Matena dé plek om uw wens werkelijkheid te laten worden! Meld u nu alvast aan en vertel ons wat uw belangrijkste wensen zijn.

Land van Matena ligt tussen het net nieuw ingerichte groengebied langs de Matenasche Scheidkade en de wijk Baanhoek-West in Papendrecht. Ook grenst dit toekomstige woongebied aan de Tiendzone, een bijzonder stuk behouden cultuurhistorie. Groen en water geven u extra woonplezier in Land van Matena. Hier is ook ruimte voor de zeldzame Heikikker.

Land van Matena ligt op een ideale locatie. Vanuit de wijk rijdt u straks zo de A15 op, waardoor u binnen een mum van tijd in Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem zit. Op de fiets zit u binnen 15 minuten in het centrum van Papendrecht. Of verken De Biesbosch. Hier zijn allerlei recreatieve fietsroutes uitgezet.

Land van Matena wordt gebouwd naar uw wensen. Wie bijvoorbeeld zelf zijn huis wil bouwen kan straks een kavel kopen, maar als u liever een kant-en- klare woning in een bepaalde prijsklasse (vanaf ca. € 260.000,- v.o.n. tot zelfs boven de miljoen euro) wilt kopen kunt u dat ook aangeven. Bij de uiteindelijke inrichting van de buurt, zal de gemeente zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Ga samen met ons de uitdaging aan en laat ons weten hoe we uw woondroom werkelijkheid kunnen maken!

BONGERS ARCHITECTEN bna

Bongers Architecten biedt u het hele traject aan van ontwerp tot oplevering. Omdat wij staan voor openheid en transparantie hebben wij een duidelijke onderverdeling gemaakt van alle werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Elke stap is er 1 in de goede richting om uw droomwoning te realiseren. U kunt op onze website onze project bekijken bij particulieren woningbouw. 

Meer informatie op de website https://woneninlandvanmatena.nl of download de brochure

Moderne-villa-bouwenWoning-Bavel-01

Tags | , , , ,