Image Image Image Image Image

29

jan

Kavels te koop in de Fregatsingel

Tussen Ypenburg en Pijnacker-Nootdorp, tussen nieuwbouw en polder, is ruimte voor 22 vrijstaande woningen. In een groen en waterrijk polderpark, met uitzicht op boerderijen, oude fruitbomen en de Bart holomeuskerk. Wonen in de Fregatsingel: de charme van het dorp en de voorzieningen van de stad.

De Fregatsingel behoort tot de groene rand van dijken en tussenboezems die om de Ypenburgse deelwijk De Caaien ligt. Een deel ervan wordt bebouwd. Het nieuwe woonwijkje ligt tussen de singel en dijkje. Twee bruggen ontsluiten de buurt. Ruime kavels met uiteenlopende vormen die inspireren tot bijzondere woningontwerpen. Een autoluwe wijk, rustig, landelijk, vrij én hoogwaardig. Eén stap buiten de deur begint de polder. Wandelen, spelen en ontdekken, water, riet en weide. Fruitbomen en dijken bezaaid met kruiden. Ook dichtbij: de vele faciliteiten en mogelijkheden van de ‘grote’ stad. Scholen, zoals de British School, winkel- en gezondheidscentra en sportvoorzieningen. Het Hofbad – het enige overdekte 50-meter wedstrijdbad in de regio – is om de hoek. De automobilist rijdt vanuit Ypenburg gemakkelijk de A4, de A12 en de A13 op. NS-station Den Haag Ypenburg is op loopafstand en Randstadrail 3 brengt u naar onder andere Den Haag Centrum.

Start verkoop

De verkoop start in maart 2014. Volg alle ontwikkelingen, ook over het verloop van de start verkoop, op www.ikbouwindenhaag.nl.