Image Image Image Image Image

12

okt

Informatiemarkt Land van Matena

Aanstaande zaterdag 13 oktober start de inschrijving voor de tweede en laatste serie particuliere bouwkavels in het Woongebied Land van Matena (circa 30 kavels).

De gemeente Papendrecht organiseert op deze dag van 10:00 tot 14:00 uur een informatiemarkt over de kavels in het Apollo Hotel (Burgemeester Keijzerweg 100).

U bent van harte welkom!

In de stand van de gemeente kunt U zich uitgebreid laten informeren over de planopzet, het kavelaanbod en de inschrijvingsprocedure. In totaal worden circa 30 kavels uitgegeven. Deze kavels zijn gesitueerd aan de oostzijde van het woongebied in de plandelen Dorp en Eilanden. Tijdens de markt kunt u ook stands van andere partijen bezoeken:
Hypotheekverstrekkers (informatie over financiering en voorfinanciering);
Architectenbureaus (informatie en advies over het maken van uw woningontwerp);
Regionaal Energieloket (informatie over gasloos bouwen, warmtepompen en duurzaamheid);
Natuur en Vogelwacht (informatie en gratis advies over uw tuinontwerp en -inrichting);
Er is ook een stand aanwezig met kavelkopers uit fase 1. Zij vertellen over hun ervaringen met het bouwen van hun eigen woning in Land van Matena en lichten hun eigen woningontwerp toe).

Tijdens de informatiemarkt wordt nog geen informatie verstrekt over de woningen die Van Wanrooij Projectontwikkeling in het deelplan Entree gaat bouwen. Deze plannen zijn nog in ontwikkeling. In de volgende nieuwsbrief (november 2018) zullen wij u uitgebreider over de ontwikkelingen in deelplan Entree informeren.