Image Image Image Image Image

VRIJBLIJVEND ADVIES

ADVIES NODIG?

BONGERS architecten hecht veel waarde aan zijn dienende taak als architect. In een vrijblijvend advies gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën! Op deze manier kunnen wij samen de haalbaarheid toetsen en een oprecht en eerlijk advies geven. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat er een klik met u is. U kunt onze bellen of mailen voor een afspraak.

Wat wordt er besproken in een eerste gesprek:

  • Programma van eisen. Wat voor ruimtes moeten er komen, hoeveel slaapkamers, bijkeuken, hobbyruime, werkkamer enz. Dit is voor elke opdrachtgever verschillend.
  • Bouwstijl, wat vinden jullie mooi? Welke stijl spreekt aan? Wat is er mogelijk op het bouwkavel.
  • Budget en investering. Die is ook te downloaden op onze website https://bongersarchitecten.nl/downloads/
  • Hoe werken wij wat zijn alle stappen die doorlopen moeten worden. Het proces kent verschillende fases, deze worden nader uitgelegd.
  • Bouwregels van de gemeente. Bestemmingsplan en kavelpaspoort.
  • Hoe wil je leven, wij kijken naar de zon, waar komt deze op en waar gaat deze onder.

Het gesprek duurt meestal rond de 1,5 uur, wij hopen met dit gesprek een goed advies te kunnen geven en uiteindelijk een mooie opdracht in samenwerking met de opdrachtgever te kunnen verwezenlijken. Het is ook van belang dat er een wederzijdse klik is zodat er een aangename samenwerking is tussen de opdrachtgever en architect.

Bent u benieuwd naar ons team en onze visie over architectuur? Bekijk onze visie: Onze Visie Bekijk onze werknemers hier: Ons Team