Image Image Image Image Image

VISUALISATIES

Fotorealistisch presenteren.

BONGERS architecten BNA  ontwerpt en realiseert hoogstaande architectuur visualisaties en foto realistische afbeeldingen van interieurs, industriële objecten en bouwprojecten. Levensechte impressies die uw ontwerp elegant en doelgericht tot de verbeelding laten spreken. BONGERS architecten BNA werkt onder meer voor designers, architecten, interieurarchitecten, projectinrichters en projectontwikkelaars.
Wat u ook zoekt wij kunnen het voor u realiseren. Wilt u een klassiek interieur? Of hyper modern interieur. Alle wensen worden uitgebreid op papier gezet. Eerst  gaan we het model opzetten, dan wordt er een eerst draft gemaakt. Deze krijgt u opgestuurd om te beoordelen. Aan de hand van alle opmerkingen gaan we het model verder uitwerken.

De kosten?

Wilt u meer weten over de kosten of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij reageren dan zo snel mogelijk om u een passende prijsopgave te doen. Uw programma van eisen en wensen zijn voor ons van groot belang om in te schatten wat wij voor werk moeten doen. Wij rekenen 500 euro per afbeelding.

Meer pagina’s bekijken: Particuliere woningbouw Downloads Architectuur