Image Image Image Image Image

cpo-architect-collectief-particulier-opdrachtgeverschap/

Uw droomhuis bouwen met CPO

CPO: Een huis naar je zin is je grootste goed, een veilig onderkomen, een stukje van de wereld dat zich onderscheidt als het jouwe. Maar soms lijkt die ideale situatie zo ver weg. Veel mensen moeten door een gebrek aan passend aanbod en door de hoge woningprijzen genoegen nemen met een woning die niet of nauwelijks aan hun eisen voldoet.
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is dé oplossing voor dit probleem. Het biedt mensen de mogelijkheid de door hen zelf gewenste woning te bouwen die bovendien ook nog eens vijfentwintig tot veertig procent goedkoper is dan een huis van vergelijkbare grootte uit het reguliere circuit.
Hoe dat kan? Door samen met je toekomstige buren zelf projectontwikkelaar te zijn. Met hen richt je een vereniging op via welke gedurende het gehele ontwikkel- en bouwtraject de belangrijke beslissingen genomen worden. Wie mag meedoen? Hoe zit het met het bestemmingsplan? Wie wordt de architect, de aannemer? Enzovoort.
De schaalvoordelen van projectmatig ontwikkelen worden op die manier gecombineerd met maximale keuzevrijheid. Iedereen is verschillend, waarom zouden de huizen van al die verschillende mensen dat dan niet zijn?

MISSIE: Het is onze missie om uw droom vorm te geven. Hierbij kunt u bouwen op onze expertise en ruim 25 jaar ervaring als architectenbureau. Een team van ervaren architecten en bouwkundigen staat voor u klaar. Samen met u maken wij uw droom werkelijkheid. VISIE: Multifunctioneel en energieneutraal zijn de sleutelwoorden voor de toekomst. Multi-functioneel vanwege steeds verder uiteenlopende woonwensen en beperkte ruimte. Energieneutraal (passief) om de energieafhankelijkheid en de CO2-uitstoot te verminderen. In ieder ontwerp houden wij rekening met deze twee sleutelwoorden en kijken we samen met u naar de toepasbaarheid van de nieuwste technieken. Bekijk ons uitgebreide portfolio met gerealiseerde projecten

www.bongersarchitects.nl

button-informatie-aanvraag01