Image Image Image Image Image

ONZE VISIE

Uw architect

Aan de beroepstitel architect zijn in Nederland strenge opleidingseisen verbonden. Dit is belangrijk en als BNA-architect leggen wij de lat graag nog iets hoger, maar wat maakt een architect tot een goede architect?

Architectuur is een vorm van kunst. De kunst van het luisteren naar de wensen van u als opdrachtgever en vervolgens de vertaling naar een uniek passend ontwerp. Een ontwerp dat mooi, functioneel en duurzaam is. Een ontwerp dat past in de omgeving en voldoet aan de regelgeving, maar bovenal een ontwerp dat realistisch is en past binnen uw budget.

Missie:

Het is onze missie om uw droom vorm te geven. Hierbij kunt u bouwen op onze expertise en ruim 25 jaar ervaring als architectenbureau. Een team van ervaren architecten en bouwkundigen staat voor u klaar. Samen met u maken wij uw droom werkelijkheid. BONGERS architecten is onafhankelijk en staat altijd achter onze opdrachtgever. Wij behartigen en adviseren onze opdrachtgever waarbij wij geen belang hebben in aannemers of andere partijen.

Visie:

Multifunctioneel en energieneutraal zijn de sleutelwoorden voor de toekomst. Multi-functioneel vanwege steeds verder uiteenlopende woonwensen en beperkte ruimte. Energieneutraal (passief) om de energieafhankelijkheid en de CO2-uitstoot te verminderen. In ieder ontwerp houden wij rekening met deze twee sleutelwoorden en kijken we samen met u naar de toepasbaarheid van de nieuwste technieken.

Bouwen of verbouwen is een langdurig en intensief proces, waarbij vertrouwen een onmisbare bouwsteen is. Onze intentie is duidelijk en verzegeld in het uitgangspunt van ons BNA-lidmaatschap, als extra zekerheid voor u.

Download de consumentenregeling

Daarin staat:

»  Algemene voorwaarden

»  Schema Investeringskosten

» Taakbeschrijving

» Modelovereenkomst

Meer pagina’s bekijken: Architectuur Vrijblijvend advies