Image Image Image Image Image

Vrije kavels in De Kamp

Vrije kavels in De Kamp
De kavelprijzen zijn bekend en de uitgifte ervan is begonnen. Er is ruimte in het plan voor ongeveer 100 woningen. Meer dan de helft van de kavels is al gereserveerd. Op de onderstaande plattegrond van het plan is de verkaveling weergegeven. De kavels, die nog beschikbaar zijn voor zelfbouw of bouwondernemingen zijn op de tekening voorzien van een blauwe of rode randmarkering. De prijzen van de kavels zijn in onderstaande lijst opgenomen.

Naast de gereserveerde en reeds uitgegeven kavels zijn er nog circa 40 over voor zelfbouw. De maten van de kavels variëren van ca 275 m2 tot 500 m2 met prijzen van € 130.000 tot € 275.000. Deze kavels zijn geschikt voor vrijstaande woningen of twee onder één kappers. De genoemde prijzen van de kavels zijn inclusief btw.

De kavelgroottes zijn indicatief. Dit betekent, dat in een aantal gevallen de maten nog kunnen worden aangepast aan de wensen van de koper. Het gaat bij deze aanpassingen altijd over de grenzen tussen twee kavels in. Dus als de ene kavel kleiner wordt gemaakt, dan wordt de naastliggende groter. Dit heeft altijd invloed (+ of -) op de prijs; dat dient de koper zich wel te realiseren. Maar ook is er nog de vrijheid om bijvoorbeeld twee grotere kavels op te delen in drie kleinere kavels. In overleg worden steeds de mogelijkheden bezien.

Bekijk ons portfolio en als ons portfolio uw aanspreekt dan horen wij graag van u,

Link portfolio http://bongersarchitects.nl/projecten/particuliere-woningbouw-zelfbouw/