Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Meer informatie
Lees meer
Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag Woning Gele Lis Den-Haag

Woning Gele Lis Den-Haag

Eigentijdse en speelse woning aan het water

“Wie zegt dat nieuwbouwhuizen saai en standaard zijn, heeft het mis. We zijn blij dat we jullie vandaag deze speelse en eigentijdse nieuwbouwwoning aan het water kunnen laten zien. De architecten van Bongers Architecten hebben deze nieuwe woning qua uitstraling van binnen en buiten speels en architectonisch vormgegeven. Er is gebruik gemaakt van hout en metselwerk aan de buitenzijde. En het dak is van vlakke keramische dakplaten waar in de vide vier dakramen zijn geplaatst.

Aan de buitenkant valt inderdaad al het speelse karakter van dit huis op. Het dak loopt aan de beide kanten verschillend ver door waardoor er een alles behalve standaard dak ontstaat. Voor het huis is genoeg parkeerplaats op eigen terrein en we zien ook de ruime tuin en verder de vrij groene omgeving.

En bij dit geweldige moderne huis hoort natuurlijk een geweldige moderne keuken. Zeer luxe uitgerust met alle hedendaagse gemakken en een riant kookeiland met bar, uitgevoerd in hout

Dankzij de grote ramen heb je eigenlijk overal in het huis een fantastisch uitzicht. Zo ook vanuit de keuken. Deze staat ook in verbinding met de eetkamer en de woonkamer, waardoor je als gezin altijd in contact staat met elkaar.

Allereerst kijken we nog even naar de prachtige eetkamer, fijn gesitueerd aan de grote ramen. En dankzij de dakramen is het hier nog eens extra licht. De eetkamer wordt op fraaie wijze verbonden met de woonkamer door deze geweldige open haard. Deze zorgt voor flink wat gezelligheid in dit huis. Let ook even op de stijlvol opgeborgen houtvoorraad.

En ook de woonkamer is een heerlijke plek om te zitten. Genietend van een knapperend haardvuurtje, een filmavond of gewoon het gezelschap van familie of vrienden. En ook van hier uit heb je heel goed zicht over de rest van de ruimte waardoor je nooit alleen hoeft te voelen.”

 Ontwerp 2014

Uitvoering 2015

Architect Sander Bongers

Locatie: Den-Haag Gele Lis