Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Meer informatie
Lees meer
Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop Schuurwoning Boskoop

Schuurwoning Boskoop

Schuurwoning Boskoop

Een prachtig nieuw ontwerp van een schuurwoning in Boskoop. De woning die in een schuur vorm is opgetrokken heeft speelse lijnen en natuurlijke materialen. Het dak loopt schuin weg wat een groter architectonisch vorm benadrukt. De spanten vormen de hoofddraagconstructie. Verder heeft de woning geen gas aansluiting en dat betekent dus dat de woning full electric is. De woning heeft geen kosten voor de elektrische tijd en heeft dus nul op de meter.

Ontwerp: 2015
Architect: Sander Bongers
Locatie: Boskoop
Uitvoering: 2016