Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Meer informatie
Lees meer
MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle MCB Brielle

MCB Brielle

Medisch Centrum Brielle (MCB) is op maat ontworpen voor zijn gebruikers. Verbindend in het gebouw is de riante en lichte hal van waaruit de verschillende zorgverleners te bereiken zijn.

Verwarming en koeling gebeurt duurzaam door middel van een warmtepomp die is aangesloten op een bron voor warmteen koudeopslag, op 165 meter diepte in de bodem. Het gebouw beschikt verder over een energiedak waarmee op een duurzame wijze extra energie wordt opgewekt. De lagere daken zijn voorzien van een mossedum dakbegroeiing, die onder meer het regenwater buffert en fijnstof absorbeert.

Het nieuwe gebouw geeft met het vele licht en de ruimtelijke opzet voor de mensen die er werken een extra impuls aan het werkplezier. Ook bezoekers zullen die sfeer van het pand zelf en de mensen die er werken als positief ervaren.