Image Image Image Image Image

Our team

Ons team

Samenwerking dat is het sleutelwoord. Bij Bongers Architecten BNA kunt u bouwen op een team van professionals waarin de architect nauw samenwerkt met de tekenaar en de projectleider. Samen maken wij uw droom werkelijk.

Ons team bestaat uit

Ons team

Cees Bongers  

De tekentafel is de plek waar hij zijn creativiteit al meer dan 25 jaar vertaald naar een uniek aansprekend ontwerp op papier. Zijn passie voor architectuur drijft hem tot in de late avonduren om uw droom daadwerkelijk vorm te geven.

Sander Bongers

Jong geleerd is oud gedaan, aldus een bekend spreekwoord. Van jongs af aan heeft hij leren ontwerpen, met zijn vader Cees Bongers als ultieme leermeester. Zijn creativiteit en manier van denken als architect geven een nieuwe dimensie aan het vakgebied architectuur.

Markus van Dongen

Als projectleider begeleidt Markus projecten vanaf het schetsplan. Een bouwtechnische functie, die hem op het lijf is geschreven. Nieuwe constructies of materialen? Voor Markus kennen ze geen geheimen. In nauwe samenwerking met u bewaakt hij de bouwkwaliteit van uw droomhuis.

Randy Sint Nicolaas

Als bouwkundig tekenaar is Randy dé onmisbare schakel achter de schermen. Met een kritische blik zorgt hij voor de detaillering van uw project. Heldere werktekeningen en schitterende visualisaties voorkomen verrassingen achteraf. Aansluitend verzorgt Randy de aanvraag voor de bouwvergunning.


David Mughal

Met zijn precisie en inzicht maakt hij de mooiste maquettes. David vertaald het schetsontwerp naar een maquette waar de opdrachtgever meer inzicht krijgt.